Dechra Veterinary ProductsExperts in de gezondheid
van uw dieren

 

Dechra Veterinary Products is producent en aanbieder van diergeneesmiddelen, dit in meer dan 40 landen.

Dechra België biedt een breed assortiment kwaliteitsvolle diergeneesmiddelen aan voor zowel voedselproducerende dieren en paarden als gezelschapsdieren in België en het Groot Hertogdom Luxemburg.

De diergeneesmiddelen van Dechra dragen bij tot een optimale gezondheid van de dieren en staan mee borg voor de veiligheid van onze voedselketen. Gebruiksgemak en dierenwelzijn zijn voor ons belangrijke criteria bij de ontwikkeling van nieuwe diergeneesmiddelen.


Geneesmiddelen

Landbouwdieren

Wij beschikken over een ruim aanbod geneesmiddelen voor voedselproducerende dieren zoals antimicrobiële en anti-parasitaire middelen, correctiepreparaten, infuusvloeistoffen, etc.


Paard

Ons paardengamma zijn we volop aan het uitbreiden. We hebben reeds een degelijk aanbod in anesthesie & analgesie, locomotieproducten en infuustherapie.


Gezelschapsdieren

Voor gezelschapsdieren beschikken we over een uitgebreid assortiment met o.a. anesthetica, analgetica, producten voor endocrinologische, dermatologische en cardiologische aandoeningen. Dit gamma blijft voortdurend uitbreiden.Kwaliteitsvoeding

SPECIFIC® is het merk waaronder Dechra kwaliteitsvolle voedingen voor hond & kat produceert. Dit gamma wordt verdeeld op advies van de dierenarts en zijn assistenten.